Γυάλινες ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες

Ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με οβάλ κάσα

Κομψές γυάλινες πόρτες εσωτερικού χώρου αποτελούμενες από διαιρούμενο προφίλ αλουμινίου οβάλ διατομής, ικανό να καλύψει πάχος τοιχοποιίας (λαμπάς) 7,2 έως 13cm και 12,8 έως 18,5 cm. Μίνιμαλ σχεδιασμός, απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων που συνθέτουν τη πόρτα των ονείρων σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για οικία, οι γυάλινες πόρτες προσαρμόζονται πλήρως στις επιθυμίες σας. Το περιμετρικό προφίλ διαθέτει λάστιχα φραγής ενώ οι πόρτες αποτελούνται από κρύσταλλα ασφαλείας 8-12mm με προσαρμοσμένα ειδικά εξαρτήματα βαρέως τύπου. Ταιριαστά προφίλ αλουμινίου σχεδιασμένα για παράθυρα είναι επίσης διαθέσιμα, ως μέρος μιας συνολικότερης, ομοιόμορφης λύσης για τον χώρο σας.

Ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με τετράγωνη κάσα

Μια άλλη εκδοχή της κλασικής οβάλ κάσας είναι η επιλογή για τετράγωνη διατομή της κάσας. Ο ίδιος καινοτόμος σχεδιασμός, η ίδια τεχνική σφράγισης και το ίδιο φάσμα περαιτέρω επιλογών χρώματος. Τα εξαρτήματα που φέρουν είναι τετράγωνης διατομής για να ταιριάζουν.

Ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες τύπου κάσα-γωνία

Πρόκειται για ένα κομψό προφίλ αλουμινίου που επιτρέπει τη δημιουργία γυάλινου ανοίγματος πόρτας, όπου η προεξοχή (λαμπάς) του τοίχου μπορεί να είναι ανύπαρκτη ή πολύ μεγάλη για να την αγκαλιάσει κάσα . Με την άμεση εφαρμογή του προφίλ στην κάθετη επιφάνεια του τοίχου (χωρίς να αγκαλιάζεται ο τοίχος), δημιουργεί ένα ανθεκτικό προφίλ κατάλληλο για τη στήριξη γυάλινης πόρτας, ενώ με την προσθήκη επιπλέον εξαρτήματος, μπορεί να δημιουργήσει άνοιγμα για κάσα πάνω σε γύαλινες επιφάνειες.

Συρόμενες γυάλινες πόρτες SL 65/80

Ένα καινοτόμο σύστημα για συρόμενες γυάλινες πόρτες, το οποίο ικανοποιεί κάθε απαίτηση, σε εσωτερικούς χώρους. Το συρόμενο σύστημα προσφέρει ένα μοντέρνο βιομηχανικό στυλ, ενώ ο οδηγός διαστάσεων 65x80mm, επιτρέπει την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του συστήματος. Ο οδηγός χωρίζεται σε δύο τμήματα για την εύκολη τοποθέτησή του, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί και χωνευτός, αφήνοντας ακάλυπτη περισσότερη επιφάνεια κρύσταλλου. Επιπλέον μπορεί να βαφτεί σε χρώμα RAL της επιλογής σας ή ακόμα και σε απομίμηση ξύλου. Είναι σχεδιασμένο να φέρει κρύσταλλο πάχους 10mm securite ή 5+4 triplex securite σε ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας. Το σύστημα μπορεί να γίνει είτε μονόφυλλο είτε δίφυλλο και διαθέτει ειδική υποδοχή στον οδηγό για την τοποθέτηση των σταθερών κρύσταλλων. Οι πόρτες SL 65/80 μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, όπως πόμολα και κλειδαριές.

Συρόμενες γυάλινες πόρτες SL Diva

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για συρόμενες γυάλινες πόρτες, με εμφανείς οδηγούς ολίσθησης σε minimal αισθητική. Το σύστημα αποτελείται από δύο ράουλα, επικαλυμμένα με καπάκια τετράγωνης διατομής σε ανοδιωμένο αλουμίνιο ή ποικιλία χρωμάτων. Μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιοδήποτε ύψος, ενώ οι οδηγοί διαθέτουν αντι-εκτροχιαστικό μηχανισμό, με το σύστημα να μπορεί να συγκρατήσει συνολικό βάρος κρύσταλλου έως 80kgr. Το πάχος του γυαλιού κυμαίνεται από 8mm έως 12.5 mm.

Ενδεικτικά δείγματα γυάλινων ανοιγόμενων και συρόμενων πορτών