Γκαραζόπορτες πολύσπαστες οροφής

77Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής της PAL Doors διατίθενται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών BS EN 12206:2004 PART I , QUALICOAT CLASS I και GSB. Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι τα ακόλουθα:

• Πάνελ διπλού τοιχώματος από γαλβανισμένη εν θερμώ ανάγλυφη λαμαρίνα πάχους 0,5mm με θερμομόνωση σκληρής πολυουρεθάνης 45 kgr/m3. Συνολικό πάχος πάνελ: 42mm.

• Ανάγλυφη (stucco) επιφάνεια η οποία συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το κλασικό και προσδίδει στην πόρτα τη μέγιστη δυνατή αντοχή και προστασία από πιθανές φθορές.

• Οδηγοί και κάσα βαρέως τύπου από γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνα πάχους 2mm.

• Ρυθμιζόμενα ελατήρια στρέψης σε χαλύβδινο ενισχυμένο άξονα για την καλύτερη εξισορρόπηση της πόρτας.

• Μεντεσέδες μεταλλικοί από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου πάχους 2,5mm.

• Ειδικά λάστιχα από EPDM τα οποία προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους πορτών αυξάνοντας τη στεγανοποίηση και μειώνοντας στο ελάχιστο τις απώλειες αερισμού.

• Ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, όπως: Ασφαλιστικό ελατήριου (Προσαρμόζεται στον άξονα της πολύσπαστης πόρτας και αποτρέπει την ανεπιθύμητη κίνηση της πόρτας προς τα κάτω σε περίπτωση φθοράς του ελατηρίου), Πιεσοστατικό λάστιχο ή φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης (η τοποθέτηση των οποίων κρίνεται απαραίτητη όταν η πόρτα είναι τηλεχειριζόμενη), Προστασία δάκτυλων (Ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο πάνελ το οποίο κατά τη διάρκεια κλεισίματός του δεν επιτρέπει την παγίδευση των δακτύλων ανάμεσα στα πάνελ).

• Επιπλέον δυνατότητες - συνδυασμοί, όπως: Παράθυρα (Κατασκευασμένα από πολυκαρβουνικό υλικό διπλής υάλωσης με περιμετρικό λάστιχο στεγανοποίησης. Με την χρησιμοποίηση διαφόρων τύπων παραθύρων μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικές όψεις πορτών), Τζαμωτά πλαίσια αλουμινίου (Κατασκευασμένα από πολυκαρβουνικό υλικό μόνης υάλωσης. Στην περίπτωση των τζαμωτών τα πάνελ πολυουρεθάνης αντικαθίστανται από προφίλ αλουμινίου τα οποία φέρουν PLEXI GLASS σε 5mm πάχος. Οι διαστάσεις των τζαμιών ποικίλουν ως προς το πλάτος και το ύψος τους και διαμορφώνονται πάντα κατά περίπτωση σύμφωνα με τις διαστάσεις της κάθε πόρτας), Ανθρωποθυρίδες ενσωματωμένες ή μη ενσωματωμένες (Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, με ή χωρίς τζάμι, με περιμετρικό κάσωμα αλουμινίου. Φέρουν χειρολαβή, κλειδαριά ασφαλείας και μηχανισμό επαναφοράς), Ενσωματωμένες ανθρωποθυρίδες με ελάχιστο κατωκάσι (Μια απόλυτα λειτουργική λύση που διευκολύνει τη διέλευση πεζών καθώς και μικρών τροχηλάτων μηχανημάτων).

• Δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας: Η πόρτα συνοδεύεται από κλειδαριά ασφάλειας, η οποία λειτουργεί με ράβδους που κλειδώνουν σε δυο σημεία (αριστερά - δεξιά) με τη βοήθεια ενός οδοντωτού τροχού σε κύλινδρο.

• Δυνατότητα ηλεκτροκίνητης λειτουργίας: Με κινητήρες οροφής μονοφασικούς, οι οποίοι φέρουν οδηγούς -κατά κύριο λόγο με αλυσίδα - με δυνατότητα επιλογής του μήκους τους ανά περίπτωση. Συγκεκριμένα μοντέλα διατίθενται και με ιμάντα.

• Πιστοποίηση προδιαγραφών ασφαλείας για διάσταση 600Χ350 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13241-1 και Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001:2008.

• Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο λαμπτήρα, μηχανισμό απασφάλισης, ρύθμιση τερματικών, ρύθμιση δύναμης, δυνατότητα διακοπής λειτουργίας σε οποιοδήποτε σημείο, αθόρυβη λειτουργία και κομψό design, ενω έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε και τηλεχειρισμό, μπουτον, διακόπτη κλειδί, πληκτρολόγιο, φωτοκύτταρο, φάρο, κεραία και πιεσοστατικό λάστιχο.

92