Διαχωριστικά – Ανεμοφράκτες

Γυάλινος ανεμοφράκτης WB60

Ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες κυρίως επαγγελματικών εξωτερικών χώρων (π.χ. χώροι εστίασης) που χρειάζονται να προστατευτούν από χαμηλές θερμοκρασίες και τον άνεμο, με τον απλούστερο και πιο εύχρηστο τρόπο, προσπερνώντας άλλες πιο σύνθετες και μεγαλύτερου όγκου λύσεις. Οι ανεμοφράκτες αποτελούν μια οικονομική, σύγχρονη λύση που χαρίζει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα στην επιχείρησή σας, συμβάλλοντας στην αύξηση των καθισμάτων όταν πρόκειται για εστιατόριο ή καφετέρια.

Διατίθενται δύο τύποι ανεμοφρακτών: σταθερός, που αφορά τη μόνιμη τοποθέτησή του, με τη χρήση μονής κολώνας κάθετης στήριξης, και αποσπώμενος, που σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείτε τον ανεμοφράκτη ή να τον αφαιρείτε ανάλογα με την εποχή, τη θερμοκρασία και τον βαθμό του ανέμου. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει διπλή κολώνα κάθετης στήριξης. Η κατασκευή αποτελείται από αλουμίνιο και κρύσταλλα 10mm, ενώ η στήριξη ανάμεσά τους γίνεται με λάστιχα για απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια.

003

Γυάλινος ανεμοφράκτης MW40

Ο ανεμοφράκτης MW40 είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματικών χώρων που χρειάζονται προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον άνεμο. Αποτελείται από έναν σταθερό υαλοπίνακα που πλαισιώνεται από δύο κολώνες, πάνω στις οποίες γλυστρά άλλος ένας υαλοπίνακας ιδίου μεγέθους με τη βοήθεια ενός αντίβαρου για την εύκολη μετακίνησή του. Η κινούμενη γυάλινη επιφάνεια κινείται προς τα πάνω, κλείνοντας το κενό, όποτε ο χώρος χρειάζεται να προστατευτεί, λειτουργώντας δηλαδή σαν παράθυρο. Αυτή η δυνατότητα κύλισης του υαλοπίνακα, που επιτρέπει στην κατασκευή να ανοίγει και να κλείνει, της επιτρέπει επίσης να λειτουργήσει και σαν διαχωριστικό εσωτερικών χώρων, όπως π.χ. σε γραφεία, στα οποία συχνά χρειάζεται η απομόνωση και η συνένωση επιμέρους χώρων. Πρόκειται για μία στιβαρή, αξιόπιστη κατασκευή, της οποίας οι διαστάσεις εξαρτώνται από τις ανάγκες της εγκατάστασης.

002