Οι υπηρεσίες της PAL Doors

Μελέτη

Οι συνεργάτες της PAL Doors επισκέπτονται τον χώρο σας, συζητούν μαζί σας και καταγράφουν τις ανάγκες σας. Κατόπιν, αφού ολοκληρώσουν τη μελέτη για τον χώρο σας, φροντίζουν να σας δώσουν τις καλύτερες τεχνικές επιλογές, σας βοηθούν να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο κουφωμάτων ή οποιουδήποτε άλλου είδους προϊόντων, σας παρουσιάζουν την ανάλογη ποικιλία υλικών και χρωμάτων για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και σας ενημερώνουν για το τελικό κόστος, τον χρόνο παράδοσης / τοποθέτησης και τα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

 

Κατασκευή

Το εργαστήριο της PAL Doors είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (Full computerized CNC) σχεδιασμού, κοπής και συναρμολόγησης, με ειδικευμένο προσωπικό τόσο για την κατασκευή όσο και για την τοποθέτηση των κουφωμάτων και των κάθε είδους παραγόμενων προϊόντων. Σε κάθε κατασκευή χρησιμοποιούνται τα ενδεδειγμένα από τις βιομηχανίες εξαρτήματα για την άψογη λειτουργία των προϊόντων μας, ενω παρέχονται πάντα και οι ανάλογες πιστοποιήσεις. Ένας από τους βασικούς γνώμονες του σχεδιασμού και της κατασκευής των κουφωμάτων μας είναι η απόλυτη προσαρμογή στο στυλ που θέλετε να δώσετε στην οικία ή το κατάστημά σας. Είτε πρόκειται για απλές λιτές γραμμές σε λευκά, RAL και ΜΑΤ χρώματα, είτε για έντονες αποχρώσεις, απομιμήσεις ξύλου, παραδοσιακό ή νησιωτικό ύφος, η PAL Doors έχει τη δυνατότητα να δώσει στον χώρο σας την αισθητική όψη που επιθυμείτε.

Αντικατάσταση

Η PAL Doors προσφέρει στους πελάτες της την αποξήλωση των παλιών κουφωμάτων τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι εργασίες γίνονται δίχως την δημιουργία μερεμετιών όπου αυτό είναι δυνατό (σάπιοι ή φουσκωμένοι απο την υγρασία σοφάδες). Διαθέτουμε διαφόρων τύπων ειδικά αρμοκάλυπτα και ειδικά προφίλ δικού μας σχεδιασμού, για να καλύπτονται οι εκάστοτε ατέλειες απο αποξηλώσεις. Αφαιρούμε τα παλιά κουφώματα, τοποθετούμε τα νέα και παραδίδουμε το χώρο σας δίχως ίχνος σκόνης, εντός μιας ημέρας. Η οργανωτικότητα, η εξειδίκευση, η εμπειρία και η απόλυτη μεθοδικότητά μας, επιτρέπουν να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Επιδοτήσεις

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια αποτελεί πλέον μια από τις προτεραιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τομείς των κτιρίων και των μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας στη χώρα. Μέσα από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», το Υπουργείο έχει θεσπίσει μια δέσμη οικονομικών κινήτρων ώστε να παροτρύνει τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων τους. Μεταξύ των παρεμβάσεων αυτών είναι και η αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας κουφωμάτων, με νέα, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Μάθετε περισσότερα...